Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsoppa och spenatfyllt bröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med en värmande soppa i höstrusket. Extra sting blir det om du bryter ner bitar av spaghetti eller bandpasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp smöret i en kastrull. Stek all lök med färsen under omröring tills färsen fått fin färg.
  3. Tillsätt tomatpuré, salt, peppar, basilika och buljong. Koka upp. Lägg i pasta och låt småkoka tills pastan är mjuk, ca 10 minuter.
  4. Skär squash och paprikor i småbitar. Stek dem mjuka i olja och lägg dem i soppan. Garnera med basilika.
  5. Bröd: Skala vitlöken och mixa den med smör och spenat. Smaka av med salt. Gör små snitt i brödet och klicka i smörblandningen. Rulla in i aluminiumfolie och låt ligga i ugnen tills brödet är genomvarmt, ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.