Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God till både vardag som fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, margarin och vatten till en deg. Låt sen stå kallt en stund. Tryck sen ut i rund, normalstor pajform och förgrädda 10 min. i 225 grader.
  2. Hacka löken och strimla skinkan. Bryn köttfärsen i margarinet. Blanda ner lök, skinka och pressad vitlök och låt fräsa med. Rör ned tomatpure´, soja och oregano. Häll på buljongen. Låt röran koka ihop. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg röran i pajskalet. Vispa ihop en äggstanning av ägg, grädde. Häll över pajen och strö sen över osten.
  4. Ugn: 200-225 grader ca 35 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.