Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj á la Ann-Marie

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Äggstanningen gör att den blir kletig o god. Perfekt bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop ingredienserna till degen och tryck ut i ugnsform. Grädda i 10 minuter i 225 grader. Fräs färsen, krydda och blanda i den hackade löken och buljongen. Ketchup och soja blandas också i efter tycke och smak, jag tar gärna mycket. Puttra ihop allt i ca 15 minuter, och slå blandningen i det gräddade skalet. Vispa ihop ägg och grädde, i med osten och mycket oregano. Täck färsen med äggstanningen. Toppa med skivade tomater. In i ugnen i ca 30 min i 200 grader. Servera med sallad o vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.