Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj med färskost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Snabb, enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka nötfärsen så att den blir smulig. Tillsätt champinjonhacket och morötterna och stek till all vätska har försvunnit. Häll i fond, färskost och creme fraiche och koka ihop några minuter. Krydda med salt och peppar.
  2. Blanda till pajdegen enligt anvisningar på förpackningen (eller gör en egen pajdeg) och kavla eller tryck ut den i en form.
  3. Lägg blandningen i pajskalet, och toppa med tomatskivorna och osten.
  4. Grädda i 200 °C cirka 20–25 minuter.
  5. Servera med en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gabitta 5 juni 2009

    Den här pajen var riktigt god tyckte min man och jag. Jag gjorde den dock på hemmagjord pajdeg och la till soltorkade tomater bland ingredienserna. Mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.