En paj med en god köttfärsfyllning och sufflétäcke
Instruktioner
- Ugn 225°
- Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form.
- Nagga och ställ kallt i 30 minuter. Förgrädda i 10 minuter. Fräs färsen smulig i smör.
- Skala och hacka löken, skiva svampen. Låt fräsa med köttfärsen ett par minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås och kryddor och koka i 10 minuter.
- Häll fyllningen i formen. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda crème fraiche och senap och vänd ner i äggvitorna.
- Sänk temperaturen på ugnen till 200 rader. Bred över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter.
- Lycka till!
Publicerat den
22 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar