Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspaj med sufflétäcke

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En paj med en god köttfärsfyllning och sufflétäcke

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form.
  3. Nagga och ställ kallt i 30 minuter. Förgrädda i 10 minuter. Fräs färsen smulig i smör.
  4. Skala och hacka löken, skiva svampen. Låt fräsa med köttfärsen ett par minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås och kryddor och koka i 10 minuter.
  5. Häll fyllningen i formen. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda crème fraiche och senap och vänd ner i äggvitorna.
  6. Sänk temperaturen på ugnen till 200 rader. Bred över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter.
  7. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.