- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Väldigt god och smakrik paj som blev till av ingredienser som fanns hemma.
Instruktioner
- Gör pajdegen och ställ den kallt i ca 20 minuter.
- Tryck ut degen i pajformen, nagga med en gaffel och grädda i 200 grader ca 10 minuter
- Gör köttfärsfyllningen som för en köttfärssås.
- Blanda ihop ägg och mjölk och salt och peppar.
- Fyll pajskalet med köttfärsen och häll över äggstanningen och strö över den rivna osten.
- Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och osten fått fin färg.
- Servera med sallad.
Publicerat den
16 oktober 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag gjorde inte exakt efter receptet utan tog vad vi hade hemma men det blev verkligen gott tyckte jag. Tyvärr tyckte inte min kräsna familj att det var gott. Men jag kommer helt klart laga det igen.
Jag gjorde inte exakt efter receptet utan tog vad vi hade hemma men det blev verkligen gott tyckte jag. Tyvärr tyckte inte min kräsna familj att det var gott. Men jag kommer helt klart laga det igen.