Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspiroger

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Jättegoda som är perfekta att ha i matsäcken. Vira in i folie och lägg vid elden, då blir dom som nygräddadde.

Ingredienser

Instruktioner

Gör degen som får jäsa. Bryn köttfärs,lök och paprika. tillsätt gurkan och buljongen. Tag pannan av spisen. Rör ned ägg och ost. Kavla ut degen till lämpliga piroger som du fyller med köttfärsröran. limma kanterna med uppvispat ägg.. vik ihop och låt vila 15 min. Pensla med ägg och grädda i nedre delen av ugnen i 200 g i ca: 25 min..

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • dixie77 13 februari 2008

    Jag kan bara lova att detta är supermuschigt! Detta har vi ätit fler än en gång... Mamma... Du är toppen!

  • amanda88 1 april 2008

    JÄTTE goda :D

  • Lena 6 april 2008

    Detta kan man rekommendera till andra de blev kanon goda. Vi åt dessa i går..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.