Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspudding

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Köttfärspudding med ris och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärs och lök i 2 msk olja eller smör. Blötlägg vitt bröd i vatten och krama ur. Blanda i köttfärsen.
  2. Blanda curry, aprikosmarmelad, salt, vitpeppar och russin. Rör ned det i köttfärsen och slå i formen. Vispa ägg och mjölk och slå det över färsen i formen. Grädda i 40 minuter i 225 grader.
  3. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.