Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärspytt

(1 kommentar)  
Köttfärspytt Köttfärspytt
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Poppis bland barn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Skala och tärna potatis och morot. Blanda med olja och bred ut i långpanna. Stek i ugn 15 minuter.
  3. Skala och hacka löken. Fräs den i matfett. Lägg i färsen och fräs den smulig. Dela, kärna ur och tärna paprikan och lägg i. Krydda och vänd ner potatisen.
  4. Riv gurkan och krama ur vattnet. Blanda med matyoghurt, salt och pressade vitlök.
  5. Servera till pytten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallepuh13 5 mars 2009

    Jättegott! Tack Lilloo för receptet det här kommer jag göra många gånger!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.