Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrisotto

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En god risotto från ett gammalt tidningsurklipp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lökarna, fräs dem mjuka i smör och curry. Tillsätt tärnad paprika och ris, rör om i grytan så att riskornen glaseras. Tillsätt pressad vitlök och slå på buljongen,. koka sakta under lock i 25 minuter.
  2. Bryn under tiden köttfärsen i smör i en stekpanna, smula inte sönder den för mycket. Salta och peppra och låt de väl avrunna champinjonerna fräsa med en stund.
  3. Blanda färs, champinjoner och ärter i riset. servera med ketchup och gärna också stekta ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.