Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsröra

 
Skriv ut

Passar utmärkt om man vill fylla aubergine och paprika eller att servera med ris, pasta, pizzafyllning mm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färsen gyllenbrun i oljan. Tillsätt alla tomater, krossade tomater, lök, oregano, vin, morötter, savoykål och kalvfond. Låt röran puttra under lock på medelvärme ca 45 minuter.
  2. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller fyll paprikor genom att skära av locket på dem och fyll med röran.
  3. Tips! Du kan även halvera och gröpa ur auberginer och fylla med röra. Gratinera med mager riven ost på toppen i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.