Mmmm - familjen bara älskar denna rätt tillsammans med ris. Passar även utmärkt som bjudrätt.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Gjorde en gratäng-variant på detta receptet, mest för jag hade överblivet ris i kylen... Kokt fullkornsris i botten på en smord ugnsform, brynte lök och svamp som jag la ovanpå riset. Köttfärsen bryntes separat med salt och peppar, sen i med det övriga (lite mer grädde), bubbla lite grann innan det hälldes över det andra i formen. Strödde riven ost över och in i ugn 225 gr ca 25 min. Gott!!
Lagade denna rätt till mina föräldrar och min familj. Några åt med ris och några åt med färskpotatis. Alla tyckte om det även min två åriga son. Gott!
Fantastiskt gott! Rekommenderas :)