Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsröra med senap och vitkål

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En god röra som kan serveras med ris.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färs och lök i matfett i en stekpanna Tillsätt vitkål, morot, selleri, vatten och minifraiche och rör om,. Låt småkoka under lock tills kål och morot är mjuka, ca 10 min. Rör ner ljus redning, senap, soja och kardemumma. Smaka av med salt och peppar. Låt allt koka 3 minuter under omrörning. Strö över persilja. Servera grytan med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.