Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrullar i chilisås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel rätt som passar både till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, riven lök, salt och peppar. På varje skiva rökt skinka lägges klickar av köttfärsen. Rulla ihop skivorna med färsen inuti och lägg dem i en smord eldfast form.
  2. Häll över chilisåsen utrörd med grädden. Låt rätten stå i 175-200 grader tills färsen är genomstekt och skinkan blivit guldbrun. Ca 20 minuter.
  3. Servera med ris eller potatis och en grönsallad, gärna med ananas i.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • pia61 3 oktober 2009

    Det här var verkligen gott och så snabbt att göra!

  • halen6966 3 oktober 2009

    Brukar göra detta, men lägger till sparris när jag gratinerar rullarna . Det blir så gott!

  • Disen 4 oktober 2009

    Hej! Tack för din kommentar på mina köttfärsrullar. Jag ska också testa med sparris nästa gång, låter riktigt gott. Disen

  • Gul13 5 januari 2010

    Tack för receptet på dessa jättegoda biffar. Jag justerade till receptet lite då jag fyllde med fetaost (som var på väg att gå ut) och använde lammfärs ...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.