Blanda köttfärs, ägg, riven lök , persilja, ströbröd och kryddor till en välblandad smet.
Platta ut köttfärssmeten på en bit plastfolie i storlek av en mindre rulltårta .
Lägg på baconskivorna och osten, rulla ihop den som en rulltårta lägg den i en smord form avlägsna plasten.
Grädda i ca 220 grader i 30-40 min .
Serveras med kokt potatis och brunsås, grönsaker.
Gjort detta recept 2 ggr och det säger väl allt :-)
Mycke mat blir det dessutom, men det går att äta igen och igen osv...
Phoebe23 juni 2008
Idag har vi mumsat på denna goda köttfärsrulltårta. Mannen är svårflörtad och gav den godkänt. Tösen o jag säger det här vill vi ha på bordet fler gånger och höjer därför betyget=) Mums
1allis4 augusti 2008
Verkligen jättegott!! Kommer att bli en favorit i repris......
Gjort detta recept 2 ggr och det säger väl allt :-) Mycke mat blir det dessutom, men det går att äta igen och igen osv...
Idag har vi mumsat på denna goda köttfärsrulltårta. Mannen är svårflörtad och gav den godkänt. Tösen o jag säger det här vill vi ha på bordet fler gånger och höjer därför betyget=) Mums
Verkligen jättegott!! Kommer att bli en favorit i repris......
SAGOLIKT GOTT! Snablagat dessutom ;-) /M