Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med keldasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, snabbt och enkelt. Servera med nykokt pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka vitlöksklyftan. Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Tillsätt vitlöken. Salta och peppra. Rör ner såsen och värm. Smaka av med senap och rör ner persiljan strax före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Queenie 27 mars 2008

    Kanongott. Gjorde det i dag och det var mkt uppskattat. Kommer jag garanterat att göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.