Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med keso

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Köttfärsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Skölj och skiva ev tomater.
  2. Fräs löken i lite matfett i en stekpanna. Tillsätt köttfärs och Keso, lite i taget. Rör i stekpannan tills såsen blir brun och grynig.
  3. Tillsätt tomatskivorna eller tomatpurén. Låt det hela småputtra på svag värme ca 10 min.
  4. Red av såsen med mjölet utrört i lite vatten. Låt sjuda 3-5 min.
  5. Smaksätt med Worcestershiresås, salvia, salt, peppar och buljongpulver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.