Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med kidneybönor och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett jättegott recept som jag lärde mig av min underbara vän Johnny :)

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och champinjonerna, fräs dem i en stekpanna alt. en gryta. Medans du gör det koka upp vatten till pastan och när det kokar häll i pastan och koka efter paketet. När löken fått lite färg, lägg i färsen och stek den gyllenbrun. Häll i creme fraichen och rör om. Tillsätt sedan kryddorna och krydda efter smak! :) Låt puttra några minuter. Öppna kidneybönorna och skölj dem med vatten i ett durkslag. Häll upp i en skål och servera till. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.