Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås med purjo och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott med purjo och paprika i

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i matfett i en stekpanna. Strimla purjon och låt den fräsa med en stund. Tillsätt paprika skuren i tärningar. Smula i buljongtärningen.
  2. Tillsätt tomatpuré, vatten och krossade tomater. Låt såsen puttra på svag värme utan lock i minst 30 minuter. Smaka av med timjan, krossad vitlök, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.