Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås provençal

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Rik och fyllig smak utan att vara särskilt fet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen och lägg den åt sidan. Hacka löken. Stek den hastigt i ganska varm panna. Pressa i vitlöken och låt den fräsa med någon minut. Blanda ner köttfärsen.
  2. Tillsätt krossade tomater, bönor och kycklingfond. Koka upp. Tillsätt vinäger och samtlig kryddor. Smula i osten och rör tills den smält. Koka 15 minuter.
  3. Rör ut mjölet i lite mjölk. Rör ner i pannan och låt koka upp igen.
  4. Ta av från värmen. Hacka persiljan och rör ner. Servera gärna på ris, men pasta eller potatis går också bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.