Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Min absoluta favoritsoppa! Allra godast att äta den dagen efter man gjort den då den fått stå i kylen och dra till sig alla smaker ännu mera...mums!

Ingredienser

Instruktioner

Gör den gärna i en gjutjärnsgryta. Bryn nötfärsen färdig, ta upp den ur grytan. Fräs grönsakerna en liten stund. Häll på vatten och tillsätt buljongtärningarna, ketchupen, sockret och parikapulvret. Krydda mer efter eget behag om du tycker det behövs. Låt puttra 10 min. Tillsätt färsen. Njut med ett gott bröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ingegerdb 15 september 2008

    Jättegod soppa! Enkel att göra och den gick hem hos barnen. Tummen upp!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.