Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Är en köttfärslimpa som är fylld med godsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlök och löken i matberedaren tills du får den konsistens som du vill ha på de, blanda sedan samman det med blandfärsen, ägget, mjölken och ströbrödet. När krydda efter smak.
  2. När smeten är färdig så forma den till en limpa och lägg den i en smord form, gör en skåra i mitten av limpan som går ner till ungefär mitten och fyll sedan på med osten. Knip sedan ihop limpan och täck den med bacon.
  3. Grädda den i 200 grader i ca 1 timme, låt den gärna stå en stund på eftervärme.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dosand 13 december 2012

    Lätt att både göra och att äta!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.