Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mustig gryta

Ingredienser

Instruktioner

1. Bryn grytbitarna till de får gyllene färg 2. Koka upp vatten, smulad buljongtärning och fond i en stur stekgryta. 3. Lägg i det brynta köttet i den stora grytan och lägg i lagerbladen. Låt småkoka i minst en timme. 4. Dela löken i ganska rejäla bitar och morötterna i ca 1/2 cm stora bitar. Låt detta koka med ytterligare ca 15 minuter. 5. Klyfta champinjonerna och lägg i de en stund så de får koka med. 6. Red av med mjöl & vatten ifall du tycker att det behövs. Smaka av och salta och peppra efter smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.