Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta för höstkvällar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Det här är en rätt som jag hittade i "Den perfekta matlådan", god och lättlagad gryta, men den måste koka länge, så det är inget man gör på en kvart! Men jag och min kille tyckte den var perfekt för denna höstkväll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken, riv rotsellerin och moroten. Hetta upp oljan i en stor stekpanna (helst wokpanna). Stek hacket och det rivna i oljan så de blir mjuka och glansiga.
  2. Skär köttet i mellanstora bitar och lägg i stekpannan. Lägg i alla ingredienserna och låt koka upp. Låt sedan under lock i ca 2 timmar tills köttet nästan faller i bitar.
  3. Sedan är det bara att servera! Jag gjorde pommes frites till och det blev jättegott. Toppa med sallad, t ex ruccola!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.