Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta för veckoslutet

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En gryta som sköter sig själv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vänd köttbitarna i mjöl och bryn dem i två omgångar. Lägg köttet i en ugnsfast stekgryta.
  2. Diska pannan, fräs sedan de skalade och klyftade lökarna och den hackade vitlöksklyftan i olja.Tillsätt i grytan.
  3. Bryn de skalade och styckade morötterna och de avrunna champinjonerna i pannan, häll i grytan. Tillsätt vinet, buljongen och kryddorna.
  4. Tillred grytan 1 1/2–2 timmar i 150 graders ugnsvärme

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.