Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta från Rio

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Köttgrytor vinner i smak av att tillagas dagen innan. Kaffet ger en brasiliansk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla löken, hacka vitlöken, skär paprikan i bitar och strimla urkärnad pepparfrukt. Skär köttet i tärningar och bryn det i olja. Salta och peppra.
  2. Tillsätt grönsakerna och löken, stek några minuter och pudra över mjölet. Häll över vinet och buljongen och koka på svag värme tills köttet är mört. Späd med mer vätska om det behövs.
  3. Rör ner kaffepulvret och smaka av. Hacka persilja och strö den över.
  4. Serveras med kokt ris, en sallad och ett bröd att doppa i den goda såsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ekmail 4 november 2009

    En alldeles underbar köttgryta som under tillagning sköter sej själv. Tack för en kanonrecept!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.