Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med indiska smaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grytor är alltid gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 3 cm stora bitar. Skala och hacka löken. Bryn kött och lök i smör i en stekpanna, lite i taget. Lägg över i en gryta. Tillsätt tomatkross, vatten, salt, vitlök och kryddor i grytan. Låt koka på svag värme under lock i ca 1 1/2 timme. Smaka av med salt.
  2. Strö över hackad koriander eller persilja. Servera med en klick matlagningsyoghurt och ris som kokats tillsammans med 1 tsk gurkmeja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.