Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med morötter och örtkryddor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt som en plätt att göra, billigt och mycket smaklig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och strimla köttet, Skär morötter och lök i skivor.
  2. Fräs lök och morötter i smör i en stekgryta. Lägg upp på ett fat. Öka värmen och bryn köttet gyllene. Krydda och tillsätt purén och soja.
  3. Tillsätt vatten och låt koka sakta under lock 15 minuter eller tills köttet är riktigt mört.
  4. Rör i creme fraiche och låt småputtra ytterligare 10 minuter. Smaka av.
  5. Servera med potatis och en blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 13 oktober 2008

    Väldigt enkel att göra och väldigt god efter extra kryddning..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.