Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttgryta med smak av lingon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs det strimlade köttet i lite olja i en gryta. Tillsätt buljong, lingonsylt, vitlök och kinesisk soja. Låt det småputtra tills köttet är mört ca 30 minuter. Tillsätt grädden. Smaka av med salt och peppar. Låt koka upp. Vill man ha en lite tjockare sås, red av med lite mjöl.
  2. Servera ris och en grönsallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 17 februari 2009

    mmm...jättegott och enkelt. Koktiden för att nötköttet ska bli riktigt mört är ca 40min i tryckkokare och 2 tim i vanlig gryta. Då faller köttet fint sönder!

  • lyckekvinnan 21 februari 2009

    Jättegott! Detta gillade vi, vilken god smak, det här kommer vi att göra många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.