Fräs det strimlade köttet i lite olja i en gryta. Tillsätt buljong, lingonsylt, vitlök och kinesisk soja.
Låt det småputtra tills köttet är mört ca 30 minuter.
Tillsätt grädden. Smaka av med salt och peppar.
Låt koka upp. Vill man ha en lite tjockare sås, red av med lite mjöl.
mmm...jättegott och enkelt.
Koktiden för att nötköttet ska bli riktigt mört är ca 40min i tryckkokare och 2 tim i vanlig gryta. Då faller köttet fint sönder!
lyckekvinnan21 februari 2009
Jättegott! Detta gillade vi, vilken god smak, det här kommer vi att göra många gånger.
mmm...jättegott och enkelt. Koktiden för att nötköttet ska bli riktigt mört är ca 40min i tryckkokare och 2 tim i vanlig gryta. Då faller köttet fint sönder!
Jättegott! Detta gillade vi, vilken god smak, det här kommer vi att göra många gånger.