Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den första passar bra till fläskkött och kyckling.Den andra till oxkött.

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda ingredienserna till resp. marinad.Lägg ner köttet i en plastpåse lite större än köttet.Häll i marinaden, se till att köttets alla sidor får marinad på sig.Lägg in i kylen. 2. Det ljusa köttet bör marineras minst 2 timmar och oxköttet i minst 3 timmar.Vänd köttet flera gånger i plastpåsen under marineringen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 28 mars 2009

    Idag har jag använt marinaden för oxkött till min älg. Smakade jättebra. Vid tillagningen saltade jag köttet lite, eftesom inget salt var i narinaden...

  • farmoringer 25 april 2009

    Idag har jag testat marinaden för ljust kött. Den var lika god som den andra marinaden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.