Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttsallad med vitlökssås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Frestande att bjuda på och även till en matig picknick

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Krydda köttet med salt och peppar och bryn det i smör på alla sidor. Flytta över köttbiten till ett ugnssäkert fat och sätt in i ugnen för att steka vidare i 40 minuter. Låt köttet kallna. Skär köttet i strimlor och paprikan i små bitar. Blanda kött, paprika, purjolök, bostongurka och avrunnen majs i en stor skål. Lägg upp köttsalladen på en bädd av finriven isbergssallad.
  2. Sås: Smaksätt crème fraiche med vitlök, senap, HP-sås, lite salt och peppar. Servera såsen till köttsalladen och med goda ostbullar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.