Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttsoppa på älg

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Gjorde den igår,, underbart gott! Jag lovar, sonen(kocken) sa att de va en 10a! ;o)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet med saltet innan du lägger i köttet ( då slipper du skumma), låt koka några timmar till köttet släpper benet. Dela grönsakerna i rätt stora bitar. Lägg i kålrot och allt utom morötter och blomkål och hälften av purjolöken..
  2. Låt koka en stund, ta upp köttet och låt svalna en stund så det går att dela upp i lagom bitar. Lägg i resten av grönsakerna och köttet, smaka av.
  3. Ta ev, lite hackad persilja i, gott det också! LYCKA TILL!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.