Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koftaburgare med hummus och vitlöksyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på en kryddrik hamburgare med fräscha tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med ägg, hackad persilja, koftakrydda, finhackad gul lök, salt och peppar. Strö över ströbröd. Låt färsen stå en stund innan den formas till hamburgare.
  2. Blanda yoghurten med pressad vitlök samt salt och peppar.
  3. Mixa kikärter tillsammans med olivolja, salt, peppar och citronsaft.
  4. Grilla eller stek koftaburgaren. Skär rödlök tunt. Skiva tomaterna och hacka salladen. Servera tillbehören till hamburgaren tillsammans med ugnsstekt klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.