Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koftas med ajvaryoghurt och kardemummaris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga biffar med smakrik sås och ris, som du gör på ett kick!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda ströbröd med 1 dl vatten och låt det svälla ca 5 minuter. Blanda ner färsen, 1 tsk salt, 1 krm peppar, spiskummin och chilipulver.
  3. Rulla färsen till 8 avlånga rullar. Lägg dem i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
  4. Koka riset enligt anvisning på förpackningen med kardemumma. Blanda ner ärterna när det återstår ett par minuter av koktiden.
  5. Blanda yoghurt med ajvar, smaksätt med salt och peppar.
  6. Servera biffarna med kardemummaris och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.