Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kohuke

 
Skriv ut

Ett godis som finns under olika namn i många av länderna runt östersjön. Det är helt enkelt chokladtäckt kvarg. går att tillga helt sockerfritt beroende på vad man väljer att söta med och vilken choklad som används. Har man en pralinform kan såklart använda den istället för att doppa osten i chokladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör kvarg, florsocker, smör och vaniljsocker slätt. Forma massan till små ovala bollar och ställ i frysen i minst 10 minuter.
  2. Smält chokladen i vattenbad eller i micron. Doppa ostbitarna i chokladen och låt stå svalt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.