Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Koka Kräftor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta blir supergoda havskräftor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen. Lägg i kräftorna. När första ”kokbubblan” syns igen så ta bort kastrullen från plattan. Låt kräftorna stå kvar och svalna i sin lag utan lock. Låt dem gärna stå i lagen ca12 timmar innan du tar ur dem ur lagen.
  2. Behöver du koka i flera omgångar och bara har en kastrull? Häll över kräftor och lag i t ex en noggrant rengjord hink. Sterilisera den gärna med kokhett vatten innan. Tänk också på att inte ta i kräftorna med händerna om det kan undvikas. De är känsliga för bakterier.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asa82 24 mars 2012

    Blev Superduper goda kräftor!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.