Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och apelsinflarn

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Goda att servera till dessertsoppor, glass eller bär eller bara som de är till en kopp kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. Blanda i de övriga ingredienserna utom chokladen och rör ihop till en jämn smet. Klicka ut smeten glest på plåtar med bakplåtspapper. Ta drygt 1 tsk smet till varje kaka och lägg 10-12 klickar på varje plåt.
  3. Grädda i mitten av ugnen tills kakorna fått fin färg, 6-7 minuter. Låt svalna något innan de lossas från plåten. Låt dem kallna på galler. Smält ev lite choklad och ringla över varje kaka. Låt stelna lite i kyl före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.