Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och chokladtartelett

 
Skriv ut

Mmmmm!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Smöra och mjöla 8–10 tartelettformar (beroende på storlek).
  2. Rör ihop äggvitor, socker och kokos. Fördela smeten i formarna och tryck ut den med en fuktig hand.
  3. Grädda mitt i ugnen 8–10 minuter tills de börjar bli gyllenbruna. Ta ut och låt formarna svalna 1 minut. Ta sedan försiktigt ur kokosskalen och ställ dem på ett fat att kallna.
  4. Häll grädde i en kastrull och värm tills den nästan börjar koka. Ta av kastrullen från plattan och rör ner chokladen, rör tills den är smält.
  5. Fyll kokosformarna och ställ dem 10 minuter i frysen. Servera med jordgubbar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.