Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och karamellpopcorn

 
Skriv ut

Smakrikt mys till filmkvällen eller att toppa på bakverk. Håller upp till 3 dagar i en lufttät behållare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp 1 msk kokosolja i en medium stor kastrull. Häll i popcorn så att det täcker botten. Täck med lock och skaka lite då och då. Poppa tills de är färdigpoppade. Ställ åt sidan.
  2. Häll sirap, socker och 1 msk kokosolja i en liten kastrull. Låt det koka upp och koka i 3-4 minuter eller tills det börjar tjockna.
  3. Ta av från värmen och blanda ner bikarbonaten. Häll snabbt över popcornen och blanda. Häll ut popcornen på ett bakplåtspapper och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.