Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och lavendelglass

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En superenkel och fantastiskt god glass som bara är att vispa ihop. Tips: kokosgrädde går att få tag på i välsorterade livsmedelsaffärer eller asiatiska affärer. Skulle du inte hitta det använd den fetaste kokosmjölken du kan hitta och använd det tjocka översta lagret i burken.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg, socker och honung pösigt. Vispa i lavendel, kokosgrädde och kokos. Häll smeten i en form och ställ i frysen 5 - 6 timmar. Ta fram den ca 10 minuter innan den skall serveras så att den får mjukna lite. Servera den till mitt recept på kryddpersikor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.