Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg. Låt stå kallt i kylkåpet ca 30 min.
Fördela smeten i formar.
Grädda i ugnen 15 min, 175° C.
Blanda margarin, mjölk, sirap och kokos i en kastrull och låt sjuda i ca 5 min.
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan med kokosfyllningen.
Hur smaskiga som helst - har till och med fått en förfrågan om jag kan baka dem till min svärmors jobb :-)
eke8523 februari 2010
Jätte goda! Men synd lite på receptet att de inte står hur mycke nogat och hur många kakor det blir. Det blev väldigt många kakor för mig så jag fick göra dubbel glasyr för att de skulle räcka. Klart värt en 4ändå!
sikaal1 januari 2011
Jättegoda! En 5:a från mig!
Jag gjorde 20 st av satsen, tyckte de blev lagom stora!
isabellnilsson7 oktober 2011
Mycket goda! Blev 20 stycken och jag använde ca 200 g nogat men det blev rätt mycket så det går att använda mindre om man vill :-)
Marita12 december 2011
Kanongoda! Hade ingen nougat hemma, jag tryckte istället ner en ruta av marabou-
mjölkchoklad i varje form. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Tack för ett mycket bra
recept.
Hur smaskiga som helst - har till och med fått en förfrågan om jag kan baka dem till min svärmors jobb :-)
Jätte goda! Men synd lite på receptet att de inte står hur mycke nogat och hur många kakor det blir. Det blev väldigt många kakor för mig så jag fick göra dubbel glasyr för att de skulle räcka. Klart värt en 4ändå!
Jättegoda! En 5:a från mig! Jag gjorde 20 st av satsen, tyckte de blev lagom stora!
Mycket goda! Blev 20 stycken och jag använde ca 200 g nogat men det blev rätt mycket så det går att använda mindre om man vill :-)
Kanongoda! Hade ingen nougat hemma, jag tryckte istället ner en ruta av marabou- mjölkchoklad i varje form. Jag blev mycket nöjd med resultatet. Tack för ett mycket bra recept.
Goda :)