Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos- och vinbärsformar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Syrliga och goda sommarkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda margarin eller smör, socker och vetemjöl till en deg. Låt degen vila kallt i minst 1 timme.
  3. Rulla ut degen till en lång längd och dela den i 20 jämnstora bitar. Tryck ut varje degbit i en smord aluminiumform (ända upp till kanten)
  4. Blanda margarin eller smör, socker, ägg och kokos i en bunke. Fördela först vinbären och sedan kokossmeten i formarna.
  5. Grädda kakorna på en plåt i ca 15 minuter. Låt kakorna svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • huffhurgh 3 augusti 2012

    Jag förstår inte vad man ska använda för form? Flera eller bara en?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.