Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos Panna cotta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Len och läcker dessert med smak av kokos. Garnera med färska hallon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 minuter.
  2. Koka upp Kelda Kokos och socker i en kastrull under omrörning. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma kokosmjölken så att de smälter.
  3. Låt svalna något och häll upp i portionsformar. Ställ dem i kyl ett par timmar tills de stelnat.
  4. Garnera med färska hallon före servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bikbok 7 juli 2009

    Mmmm låter gott :)

  • 3holland 17 juli 2009

    Receptet ska fungera med vilken kokosmjölk som helst.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.