Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos ugnspannkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

God och söt ugnspannkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser. Häll smeten i en baklåtsbeklädd långpanna. Lägg klickar av smör i smeten (kan lämnas bort ifall man vill ha en lättare variant). Grädda pannkakan ca 30 minuter i 200 grader. Servera med glass, grädde, sylt eller bara som sådan.
  2. Istället för 4 dl vetemjöl brukar jag ha 2 dl kornmjöl och 2 dl vetemjöl. För att göra kokossmaken starkare kan man också ha 8 dl kokosmjölk och ingen vanlig mjölk. Det går alltså att göra receptet både lyxigare och hälsosammare!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mariakocken1 8 mars 2010

    Tack! Det var ett bra recept!

  • Sork 5 februari 2011

    Jättegott! Har gjort den två gånger. Ansra gånger med ´bitar av färsk ananas i - jummy! Tack för ett härligt och användbart recept. Förtjänar en 7:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.