Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosberg

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Dessa är obeskrivligt goda, för en kokos och chokladälskare som jag så är dessa oemotståndliga!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör marsankrämen enligt förpackningens anvisningar. Hacka blockchokladen. Rör snabbt samman alla ingredienserna till en smidig smet.
  2. Klicka ut ca 10 stora kakor på bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter eller tills kakorna har fin färg och känns torra.
  3. Lossa kakorna medan de ännu är varma. Ställ dem på galler och låt dem kallna. Smält blockchokladen i vattenbad eller i mikrovågsugnen. Doppa toppen av kakorna i chokladen. Ställ dem så att chokladen stelnar.
  4. Kakorna går att frysa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.