- Serverar: 24 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Den här kakan förenar den goda smaken av kokos och choklad till en riktigt bra efterrätt eller kaka.
Instruktioner
- Browniebotten:
Klä en ugnsform (ca 20*25 cm) med bakplåtspapper, smörj pappret med lite av smöret. Vispa ägg och socker pösigt blanda sedan i det smälta smöret, blanda de torra varorna ordentligt och rör ned dem i äggblandningen.
- Slå upp smeten i formen och grädda i 200 graders ugn 8-10 minuter, kontrollera med sticka kakan ska vara lite kladdig i mitten. Kyl ned.
- Boutny:
Blanda kokos och vatten, låt ”dra” i fem minuter. Rör sedan ihop alla ingredienserna.
- Chokladsås:
Koka upp grädden och slå över chokladen, rör om till all choklad är smält.
- Tryck ut kokostoppingen över den kalla brownien. Sätt in i kylen 15 minuter skär sedan upp i rutor och servera med chokladsåsen.
Publicerat den
13 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ville gora kakan men har ingen vag! Hur mycket ar 240 g strösocker 120 g vetemjöl i dl?