Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosdoftande thaigryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kycklinggryta med bönor och smaker från Orienten.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och tärna palsternackan grovt, tärna squashen och klyfta rödlöken. Strimla kycklingen och stek i olja några minuter. Tillsätt kokosmjölk, ingefära och currypasta. Vänd ner palsternackan och låt puttra ca 5 min. Vänd ner rödlök, bönor och squash och låt puttra i ytterligare 5 minuter. Smaka av med saft och skal från lime, salt och en nypa socker. Strö över kryddgrönt och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • nilha 27 november 2009

    Väldigt enkel och jätte god! Kommer det bli fler gånger!

  • FettFia 13 februari 2010

    Jag provade denna och det var jättegott! Kommer göras fler gånger! Jag ändrade dock lite i receptet. Jag undrar om det skulle kännas ok om jag la ut min variant med bild? Tack för receptet! /FettFia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.