Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakrik fiskrätt med lite exotisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalet på två lime och pressa ur saften.
  2. Heta upp en stekpanna med lite smör och lägg i fisken.
  3. Blanda soja, limeskal och limesaft, hälften av kokosflingor och curryn. Häll det över fisken.
  4. Stek fisken i några minuter per sida. Häll matlagningsgrädde, smulad buljongtärning, vatten, salt och vitpeppar i pannan. Låt sjuda på svag värme i några minuter.
  5. Strö resten av kokosflingorna över fisken. Servera den med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.