Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosflarn med punschkräm

 
Skriv ut

De spröda flarnen kan serveras utan kräm men blir extra festliga med punschkrämen. Det går mycket bra att frysa dem

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt sockret. Blanda mjöl, bakpulver och kokosflingor. Rör ner det i smöret. Rör sist ner ägget.
  3. Lägg små kulor glest på plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 8 min tills de fått fin färg.
  5. Punschkräm: Rör smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt gulan och punschen droppvis vispa samman till en kräm. Bred den på hälften av kakorna och lägg dem dubbla.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.