Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosflarn med röda vinbär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Segknäckiga flarn med syrliga vinbär och krämigt söt vaniljkesella. 227 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en plåt med smöroljan.
  2. Vispa ihop ägg och socker, blanda i kokos och mjöl. Klicka ut små flarn på plåten. Grädda flarnen gyllene i ugnen 8 minuter. Lossa dem omedelbart från plåten med en upp- och nedvänd osthyvel eller stekspade.
  3. Skölj och ansa vinbären, spara några kvistar till garnering. Bryt flarnen i munsbitar, varva dem med bär och kesella på tallrikar och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.